Mitä tapahtui? Useat merkittävät henkilöt tyrmäsivät Griezmannin siirtohuhut keväällä – ”Jää Atléticoon tuhat kertaa tuhannesta”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin Antoine Griezmann päättää uransa nykyisessä seurassaan La Ligan päätöskierroksen myötä. Jättiyllätyksenä tätä ei voi kaikkien näiden huhujen jälkeen pitää, mutta jotain erikoista taustalla tuntuu olevan.

Kevään aikana siirron kannalta erittäin tärkeät henkilöt Griezmannista itsestään lähtien ovat nimittäin tyrmänneet kyseiset huhut. On ymmärrettävää, että lähdön puolesta ei olla liputettu julkisesti, mutta puheet ovat olleet niin radikaaleja, että vaikuttaa aidosti siltä, että Griezmannin lähtö pääsi kuitenkin hieman yllättämään Atléticon.

Esimerkiksi Eden Hazardin Real Madrid -huhuja on kommentoitu Chelsean puolelta ”kaikki on mahdollista” -tyyliin. Ei kukaan ole jyrkästi kieltänyt siirron mahdollisuutta.

Aloitetaan kommenttien purku Atléticon seurapresidentti Enrique Cerezosta.

– Se on täysin mahdotonta, että Griezmann poistuisi kesällä. Griezmann jää Atléticoon tuhat kertaa tuhannesta. Kyseessä on Atléticon pelaaja, joka edustaa tätä seuraa vielä monta vuotta. Saa nähdä, milloin media ymmärtää sen ja lopettaa siirtohuhut, Cerezo totesi.

Seuraavaksi vuorossa on joukkueen päävalmentaja Diego Simeone.

– Viime vuonna oli sama juttu. Griezmann on yksi kapteeneistamme. Hän on meille tärkeä pelaaja, enkä ole ollenkaan huolissani. Hänellä on täällä kaikki tarvittava, Simeone sanoi Fox Sports Argentinalle.

Myös pelaaja itse vaikutti vielä maaliskuun lopussa olevan sitoutunut Atléticoon.

– Olen jo tottunut näihin huhuihin ja samalla myös kyllästynyt. Joka vuosi sama juttu. Atlético tarvitsee minua ja olen onnellinen Madridissa, Griezmann sanoi Ranska-Islanti-ottelun jälkeen.