Antoine Griezmann kertoi tiistai-iltana, että hänen uransa ei jatku Atlético Madridissa kuluvan kauden jälkeen.

Huhumylly luonnollisesti käynnistyi saman tien, joskin huhut ovat vieneet Griezmannia jo parin vuoden ajan useampaan eri osoitteeseen.

Tällä haavaa todennäköisimpänä osoitteena pidetään Barcelonaa, jonka kanssa Griezmannilla oli kaikki sovittuna jo vuosi sitten. Tuolloin mies käänsi kelkan viime hetkellä ja jäikin Atléticoon.

Barcelona-leirin sisällä on tiettävästi käyty jaakobinpainia mahdollisen Griezmann-hankinnan suhteen. Tarjolla olisi loistava pelaaja, mutta voidaanko vuodentakainen nöyryytys unohtaa? Ja olisiko Griezmann profiililtaan edes optimaalinen hankinta Barcelonalle?

Kysyimme asiaa Suomen suurimmassa FC Barcelona -aiheisessa Facebook-ryhmässä, FC Barcelonan olohuoneessa. Kysymys kuului: ”Haluaisitko, että Antoine Griezmann siirtyisi Barcelonaan?”

Kävi ilmi, että tapaus Griezmann jakaa mielipiteitä, joskin enemmistö on ranskalaishyökkääjän hankkimisen kannalla.

264 vastaajasta (kello 15.38:aan mennessä) 189, eli 72 prosenttia, haluaisi Griezmannin Barca-paitaan. Vastaavasti 28 prosenttia ei ottaisi Griezmannia vastaan. Molemmat kannat esittivät myös perusteluja mielipiteensä tueksi.

[readmore from=Barcelona]

– Kelpaisi, varmasti myös jalkoja tehdä työtä puolustussuuntaan. Sitä olisi Anfieldilla kaipailtu, eräs vastaaja kommentoi Liverpool-tappioon viitaten.

Toinen kannattaja näkee Griezmannin suhteen huomattavasti enemmän ongelmia.

– Hyvä pelaaja, vähän liian kallis ja vanhakin. Ei varmasti ratko Barcan ongelmia, tuo vaan lisää kilpailua hyökkäyspäähän. Enkä edes ymmärrä, mitä paikkaa tulee pelaamaan. Vaikka [Luis] Suárez ollut vähän mitä ollut tällä kaudella, niin varmasti pelaa [Lionel] Messin kanssa paremmin kuin Griez.

FC Barcelonan olohuoneen keskusteluja pääset seuraamaan tästä.