Atlético-legenda pettyi seuran toimintaan Griezmann-tapauksessa – ”Kaikki lähti siitä”

© Kuva: Getty Images

Atléticon seuralegendan viittaa kantava Kiko Narváez kommentoi El Largueron haastattelussa Antoine Griezmannin päätöstä poistua Atléticosta kauden jälkeen.

Kiko voitti aikoinaan legendaarisen tuplamestaruuden Atléticon kanssa keväällä 1996 pelaten yhdessä muun muassa Diego Simeonen kanssa.

Kikon mukaan Atlético ansaitsi Griezmannilta enemmän kuin kaksi minuuttia kestäneen jäähyväisvideon.

– Silloin, kun Atléticon kaltainen seura on tehnyt niin valtavan työn pitääkseen hänet seurassa, ei se ansaitse ainoastaan kaksi minuuttia kestävää ja kotona kuvattua videota, Kiko viittasi Griezmannin valtavaan 24 miljoonan euron vuosittaiseen nettopalkkaan.

Kikon mielestä Griezmannin poistumisen lähtölaskenta alkoi viime kesänä.

– Tarina alkoi kirjoittaa itseään siinä vaiheessa, kun menet polvillesi ja suostut siihen, että hänen ulosostopykälä laskee 120 miljoonaan euroon seuraavana kesänä. Atléticon kannattajana se tuntuu pahalta ottaen huomioon, miten valtavan uhrauksen Atlético teki Griezmannia kohtaan. Kaikki lähti siitä. Seura teki hänen eteen kaiken. Antoi hurjan palkan, nosti hänet kapteeniksi ja toi hänen ystävänsä Thomas Lemarin seuraan. Silti hän ajatteli vain ulosostopykälän laskemista.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!