La Liga -seuran pääsponsorilta todellinen neronleimaus – pilkkasi omaa joukkuettaan graafisella peniskuvalla

© Kuva: Getty Images

Kahdella voitolla kautensa aloittanut Granada oli vielä ennen viikonloppua La Ligan kärkijoukkue. Hyvä alku kuitenkin tyssäsi Atlético Madridiin, joka otti omassa kauden avausottelussaan Granadasta tylyn 6-1 -murskavoiton.

Granadan pääsponsorina aloitti elokuussa 2019 vedonlyöntiyhtiö Winamax. Kesken sunnuntain ottelun Winamaxin somevastaava sai todellisen neronleimauksen. Hän nimittäin päätti pilkata firmansa sponsoroimaa joukkuetta Granadaa ja julkaisi Twitterissä graafisen ”João Félixin heat mapin”, eli alueen, jolla Atléticon portugalilaispelaaja oli liikkunut.

Heat Map oli piirretty peniksen muotoon ja kyseinen sukuelin oli suunnattu kohti Granadan maalia. Maali puolestaan muistutti takapuolta, joten piirros sisälsi vihjeen anaaliseksistä. Vastaavaa koululaishuumoria on viljelty Twitterissä ennenkin, mutta ei tiettävästi koskaan aiemmin pääsponsorin toimesta omaa joukkuetta kohtaan.

Kukaan tuskin yllättyy siitä, että Granada vaati yritykseltä anteeksipyyntöä.

– Granada CF vaatii Winamaxilta julkista anteeksipyyntöä sekä seuraa ja kannattajia loukkaavan ja epäkunnioittavan twiittinsä välitöntä oikaisemista. Harkitsemme myös oikeustoimien aloittamista 89-vuotiaan instituutiomme intressien puolustamiseksi, Granada twiittasi jo sunnuntai-iltana.

Winamax poisti twiittinsä ripeästi jo sunnuntai-iltana, mutta anteeksipyyntöä kyseisellä Twitter-tilillä ei näy vieläkään.

Kannattajien ja somekäyttäjien ymmärrys on ollut täysin Granadan puolella ja seuraa vaaditaan yleisesti irtisanoutumaan yhteistyöstä pääsponsorinsa kanssa. Yksi sopimuksenpurkuvaatimuksista puettiin myös graafiseen heat map -muotoon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.