Lehti: Valencian päävalmentaja halusi erota vain parin kuukauden jälkeen – suunnitelma olisi käynyt kalliiksi

© Kuva: Getty Images

Valencian päävalmentaja Javi Gracia halusi jo erota pestistään, mutta hän sai tietää, että joutuisi maksamaan kolme miljoonaa euroa, jos lähtisi seurasta nyt, kertoo Marca.

Gracia nimitettiin Valencian käskyttäjäksi heinäkuussa, mutta hän on pahasti tympääntynyt seuran toimintaan siirtomarkkinoilla. Valencia myi kesällä monta avainpelaajaansa muualle, muttei hankkinut kirjaimellisesti ketään tilalle. Gracia on myös julkisesti kritisoinut seurajohtoa aiheen tiimoilta.

Tilanteeseen nähden Valencia on aloittanut kautensa La Ligassa mukiinmenevästi napaten viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa ja yhden tasapelin.

Marcan mukaan Gracia meni siirtoikkunan sulkeuduttua Valencian puheenjohtajan Anil Murthyn puheille ilmoittaakseen seuran omistajalle Peter Limille, että aikoo erota. Murthy teki kuitenkin keskustelussa selväksi, että Gracia joutuisi erotessaan maksumieheksi, eikä se tapahtuisi halvalla.

Gracia kiisti huhut eroaikeistaan EFE:n haastattelussa.

– Haluan huhuja välttääkseni tehdä selväksi, että olen seuran omistajan ja puheenjohtajan käytettävissä.

– Minulle sanottiin seuraan tullessani, että joukkueessa on uudelleenrakennus käynnissä, mutten ajatellut, ettei tänne hankittaisi ketään, kun ottaa huomioon, kuinka monta pelaajaa lähti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.