Raúl González valmentaa parhaillaan Real Madridin B-joukkuetta Castillaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Castillan kausi on alkanut varsin kaksijakoisesti. Seura on omassa lohkossaan seitsemäntenä ja on voittanut kymmenestä pelaamastaan sarjaottelusta vain kolme.

Real Madridissa niin pelaajana, päävalmentajana kuin urheilutoimenjohtajanakin toiminut Jorge Valdano muistuttaa siitä, että Raúlista tulee todennäköisesti seuran oma Diego Simeone tai Pep Guardiola.

– Real Madrid kehittää parhaillaan sellaista valmentajaa, joka auttaa seuraa vuosien ajan oman persoonansa kautta voittaakseen muun muassa median aiheuttaman paineen, suuret odotukset ja jopa heikon ilmapiirin, Valdano totesi El Paísin kolumnissaan.

– Uskon Real Madridin löytävän Raúlista oman Simeonensa tai Guardiolansa. Meidän on kunnioitettava Zinédine Zidanea ja jos puhumme tulevaisuudesta, kukaan ei voi unohtaa Raúlia. Se on paras tapa kunnioittaa Real Madridia.

Raúl otti kantaa Valdanon kolumniin espanjalaislehdistölle antamassaan haastattelussa.

– Suhteeni Valdadoon on aina ollut erityinen. Se kolumni on hänen henkilökohtainen mielipiteensä ja teen kaikkeni saadakseni sen mahdollisuuden tulevaisuudessa, Raúl viittasi edustusjoukkueen valmentamiseen.