Atlético-ikoni paljasti: Diego Simeone oli luottavainen Liverpoolin kaatamisesta jo joulukuussa

© Kuva: Getty Images

Atlético kukisti Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierissä voittamalla hallitsevan mestarin niin Metropolitanolla kuin Anfieldillakin yhteismaalein 4-2.

Atléticoa yhdeksän vuoden ajan edustanut ja seurasta viime kesänä Internazionaleen siirtynyt Diego Godín käväisi ESPN:n haastateltavana.

Godín kävi haastattelussa läpi muun muassa Liverpool -otteluparia. Godínin mukaan Diego Simeone oli luottavainen Liverpoolin kaatamisesta jo joulukuussa.

– Menin hulluksi, kun Atlético meni jatkoon. Voit vain kuvitella. Nyt seuraan Atléticoa kannattajana. Atléticon kausi on ollut vaikea. He ovat kärsineet epätasaisuudesta ja siitä, mitä Copassa tapahtui, mutta tuo Liverpool-voitto nostaa varmasti heidän itseluottamusta. Etenkin siksi, että he voittivat Anfieldillakin, Godín totesi.

– Olin vakuuttunut siitä, että Atlético pudottaisi Liverpoolin, kuten tuntemani Atlético-kannattajat. Jos Atléticon oli päästävä keinolla millä tahansa jatkoon, oli sen tapahduttava tätä Liverpoolia vastaan. Puhumme maailman parhaasta joukkueesta, jonka taso on tosin hieman pudonnut viime aikoina.

– Atlético tarvitsi juuri tuollaista vastustajaa, joka on lähtökohtaisesti niin ylivoimainen ja suursuosikki. Atlético olisi hyvin voinut pudotakin, jos vastaan olisi asettunut joku hieman heikompi seura. Lensin Simeonen kanssa takaisin Eurooppaan joululomien jälkeen joulukuussa ja kysyin häneltä, miten hän näkee Liverpool-otteluparin. Cholo sanoi minulle olevansa vakuuttunut siitä, että Atlético voittaa avausosan Metropolitanolla. Oli se sitten 1-0, 2-0 tai 2-1, mutta hän oli täysin vakuuttunut siitä.