Lähde: Man City tehnyt jättitarjouksen Atléticon topparista – luopuuko seura runkomiehestään?

© Kuva: Getty Images

Uruguaylainen José María Giménez on Atlético Madridin pitkäaikaisia avainpelaajia. Giménez siirtyi Atléticoon jo kesällä 2013. Vaikka hänellä on ikää vasta 25 vuotta, on La Liga -otteluita pelattuna jo komeat 130, ajoittain vaivanneista loukkaantumisista huolimatta.

Giménez kuuluu Atlético Madridin kapteenistoon, mutta kiinnostusta hän herättää useissa muissakin suurseuroissa. Puolustajan sopimuksen ulosostoklausuuli on 120 miljoonaa euroa, mutta voi olla, että Atlético taipuisi myymään miehen halvemmallakin, sillä seura tarvitsee tuloja.

Nyt massiivista tarjousta on harkittava, sillä AS:n mukaan Atlético on sellaisen Manchester Cityltä saanut. AS kertoo Cityn tarjonneen puolustajasta hulppeaa 89 miljoonan euron siirtokorvausta. Summa voisi paisua vielä viidellä miljoonalla eurolla bonuspykälien täyttyessä.

Lehti kertoo Atléticon pitävän silti yhä kiinni 120 miljoonan euron summasta, vaikka 89 miljoonaa euroa tekisi Giménezistä maailman kalleimman puolustajan. Nykyinen puolustajien maailmanennätys 87 miljoonaa euroa on Manchester Unitedin Harry Maguiren nimissä.

AS:n mukaan Manchester Cityn urheilujohtaja Txiki Beguiristain on jo neuvotellut Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marínin ja urheilujohtaja Andrea Bertan kanssa uruguaylaisen siirrosta. City-lähteet ovat kuitenkin kertoneet AS:lle, ettei ”muodollista tarjousta” ole vielä tehty.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.