Getafe selvitti tiensä Eurooppa-liigan pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa historiassaan, kun Krasnodar kaatui Coliseumilla maalein 3-0.

Getafe lähti Eurooppa-liigan lohkovaiheen päätöskierrokselle lohkon toiselta sijalta pisteen edellä Krasnodaria. Krasnodar oli siten pakkovoiton edessä torstaina, mutta José Bordalásin miehistö selvitti viimeisen esteen tieltään ja juhlii pudotuspelipaikkaansa.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. Getafe piti tuttuun tapaan Krasnodarin poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta ja iski itse aktiivisesti vastaan. Tauolle mentiin maaleitta. Toisella jaksolla Krasnodar piti entistä enemmän palloa, mutta ei saanut sen kanssa mitään konkreettista aikaa.

Getafe teki ottelun kaikki maalit viimeisen vartin aikana. Leandro Cabrera puski aluksi Getafen johtoon ja hetkeä myöhemmin kentälle vaihdettu Jorge Molina viimeisteli komeasti isännät kahden maalin etumatkalle maalin edustalta. Vielä viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Kenedy laukoi tarkasti boksin ulkopuolelta Getafen kolmannen.

Getafe saa tietää ensimmäisen pudotuspelivastustajansa maanantain arvonnoissa. Eurooppa-liigan pudotuspelit alkavat helmikuussa.