Atlético ja Athletic iskevät yhteen lauantaina Metropolitanolla La Ligan viidennen kierroksen huippuottelussa.

Atléticossa aikanaan 329 ottelua pelannut ja lukuisia pokaaleja voittanut Raúl García kohtaa entisen seuransa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja kohtaa useita entisiä joukkuetovereitaan, kun Jan Oblakin, Koken, Josema Giménezin, Antoine Griezmannin, Stefan Savicin, Yannick Carrascon ja Ángel Correan kaltaiset pelaajat asettuvat vastaan.

Raúl García on edelleen hyvissä väleissä entisten joukkuetovereidensa kanssa.

– On hienoa palata, yrittää voittaa ja siten hieman kiusata heitä. Rakastan voittamista ja mikäs sen parempaa kuin voittaa entisiä joukkuetovereitani, jotta minun ei tarvitse kestää heidän ilkkumistaan, Raúl García nauroi lehdistötilaisuudessaan.

Raúl Garcían mukaan Atléticolla on La Ligan kokonaisvaltaisin joukkue.

– Kaikki tietävät, että Atlético vahvistaa joukkuettaan vuosi vuodelta ja lisää tasoa paremmilla pelaajilla. Atléticon joukkue on La Ligan kokonaisvaltaisin. Sen vuoksi vaatimustaso ja tavoitteet ovat korkealla.

Päästessään viikonloppuna kentälle Raúl García pelaa La Liga -uransa 523. ottelun ja nousee siten La Ligan kaikkien aikojen ottelutilastossa kuudennelle sijalle.

– Se on hieno tilasto. Olen päässyt tähän tilanteeseen tasaisuudella ja päivittäisellä työllä. Nyt minulla on jotain kerrottavaa lapsilleni tulevaisuudessa. Olen ylpeä siitä, konkari viittasi tilastoon.

Lähde: AS