Lehti: Barcelonan ja Man Cityn neuvottelut umpikujassa – kumpi taipuu ensin?

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Manchester Cityn neuvottelut toppari Eric Garcían siirrosta Kataloniaan ovat ajautuneet hankalaan tilanteeseen, kertoo Marca.

Seuroilla on valtava näkemysero siitä, paljonko 19-vuotiaasta topparista tulisi maksaa. City haluaisi espanjalaispuolustajasta 30 miljoonaa euroa, mutta Barcelona on valmis tarjoamaan vain kymmenen miljoonaa, josta kahdeksan maksettaisiin heti ja kaksi miljoonaa myöhemmin bonuksina.

Molemmat seurat ovat omalla tavallaan hankalassa tilanteessa. Barcelonan ongelma on se, että seura haluaisi Garcían mahdollisimman pian riveihinsä, mutta siirtoikkunaa on jäljellä enää muutama päivä. Gerard Piqué ja Clément Lenglet ovat selkeät ykkösnimet topparien tonteille, mutta heidän lisäkseen Barcelonalla ei juuri vaihtoehtoja ole. Samuel Umtiti on usein loukkaantuneena ja näillä näkymin lähtemässä seurasta, ja Ronald Araújo on vielä varsin kokematon.

Cityn ongelma taas on se, että Garcían sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin hän voi lähteä seurasta ilmaiseksi. Espanjalaistoppari on jo ilmoittanut, ettei aio solmia uutta diiliä. Barcelonan johtoporras toivookin, että City on valmis tulemaan hintapyynnössään vastaan, jottei se menetä Garcíaa ilman minkäänlaista siirtokorvausta.

García on Barcelonan oma kasvatti, mutta hän siirtyi Manchester Cityn organisaatioon vuonna 2017. Hän on päässyt pelaamaan Cityn edustusjoukkueessa tähän mennessä 25 kertaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.