Huippuhyökkääjä paljasti katuvansa yhtä asiaa urallaan: ”Se oli vain neljästä kuukaudesta kiinni”

© Kuva: Getty Images

Diego Forlán edusti Atléticoa vuodet 2007-11.

Entinen huippuhyökkääjä nousi neljän vuoden aikana Atléticon seurahistorian parhaiden maalintekijöiden joukkoon.

Euroopan Kultaisen kengän kaudella 2008-09 voittanut Forlán kirjoitti kolumnin AS:n sivuille perjantaina.

Forlán voitti Atléticossa Eurooppa-liigan ja UEFA Super Cupin.

– Pelasin Atléticossa neljän kauden ajan ja voitimme Eurooppa-liigan ja UEFA Super Cupin. Meillä oli joukkue, joka auttoi minua voittamaan Euroopan Kultaisen kengän 32 maalillani. Se oli urheilullisesti hienoa aikaa, Forlán totesi.

– Mielestäni joukkueemme aloitti Atléticon modernin historian, jonka aikana seura on voittanut useita pokaaleja. Pitää silti paikkansa, että nykyinen Atlético on täysin erilainen joukkue ja seura kuin minun aikana. Tämä Atlético on hyvin paranneltu versio minun joukkueestani.

Forlán poistui Atléticosta kesällä 2011. Neljää kuukautta myöhemmin Diego Simeone saapui Atléticon peräsimeen ja siitä lähtien Atlético on elänyt historiansa menestyksekkäintä aikaa.

– Simeone on huippuvalmentaja, joka on tehnyt loistavaa työtä Atléticossa. On suuri sääli, ettemme kohdanneet Simeonen kanssa Atléticossa. Se oli vain neljästä kuukaudesta kiinni. Olisi ollut hienoa päästä pelaamaan Simeonen joukkueessa.

Forlán paljasti unelmoineensa pelaamisesta Simeonen Atléticossa.

– Voin myöntää, että olen unelmoinut useasti siitä, mitä olisikaan tapahtunut, jos olisin pelannut 28-29-vuotiaana Simeonen Atléticossa. Olisimme saavuttaneet suuria asioita. Olisin päässyt pelaamaan muun muassa Luis Suárezin kanssa.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille