Barcelonan puheenjohtajakandidaatti kritisoi seuran toimintatapaa: ”1900-luvun järjestelmä”

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan ympärillä on kuohunut enemmän kuin minkään muun jalkapalloseuran ympärillä viimeisen vuoden aikana. Kataloniassa on vaihdettu valmentajaa kahdesti, ryvetty korruptioskandaalissa, pudottu murskatappiolla Mestarien liigassa ja vielä päädytty ikävään kiistaan seuraikoni Lionel Messin kanssa.

Ongelmista on syytetty seuran johtoporrasta. Viimeisimmissä käänteissä myös seuran puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu on yhdistetty niin sanotussa Barçagatessa korruptioon.

Sí al futur (suom. Kyllä tulevaisuudelle) -projektia vetävä Víctor Font on mukana FC Barcelonan kesän 2021 puheenjohtajakilvassa. Font kommentoi Twitterissä La Liga TV:n ja BBC:n Andy Westin päivitystä, jossa tämä arveli, etteivät sociot eli Barcelonan jäsenet onnistu keräämään ajoissa tarvittavia 16 500 allekirjoitusta, jotka vaaditaan johtoporrasta koskevan epäluottamusäänestyksen järjestämiseksi jo lähitulevaisuudessa.

Font kertoi Westille uskovansa, että allekirjoitukset saadaan kasaan. Samalla Font kuitenkin kritisoi seuran byrokraattista ja hidasta toimintatapaa.

− Se todellakin on monimutkainen systeemi. Prosessi (ei sähköistä allekirjoitusta ja vaatimukset henkilökorttikuvista) on 1900-luvun järjestelmä, jonka ei pitäisi olla osa Barcelonan kaltaista modernia instituutiota.

− Se on suunniteltu tekemään epäluottamuslauseäänestykset lähes mahdottomiksi, Font kirjoitti.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.