Lehti: Mestarien liigan jättiyllättäjä on kiinnostunut Barcelonan puolustajasta

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n kärkijoukkueisiin noussut Atalanta on kiinnostunut Barcelonan laitapuolustajasta Júnior Firposta, kertoo Diario Sport.

Espanjaa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa edustanut Firpo, 24, siirtyi Barcelonaan vuosi sitten 18 miljoonalla eurolla Real Betisistä, mutta hänen debyyttikautensa Kataloniassa oli vaatimaton. Firpo ei pystynyt missään vaiheessa tosissaan haastamaan Jordi Albaa puolustuksen vasemman laidan minuuteista, ja hän on tiettävästi yksi useista pelaajista, joista Barcelona on valmis luopumaan tänä kesänä.

Lehtitietojen mukaan Barcelona tarjosi Firpoa vaihtokauppatavaraksi Internazionalelle Lautaro Martínezista, mutta italialaisjätti ei lämmennyt ehdotukselle.

Diario Sport kertoo, että Atalanta toivoo saavansa Firpon osto-optiollisella lainasopimuksella. Atalanta maksaisi lainapestistä Barcelonalle kaksi miljoonaa euroa ja mahdollisesta pysyvästä siirrosta 18 miljoonaa euroa.

Atalanta on tullut kahtena viime keväänä Italian pääsarjassa kolmanneksi. Viime kaudella Atalanta pelasi historiansa ensimmäistä kertaa Mestarien liigassa ja ylsi sensaatiomaisesti heti puolivälierävaiheeseen, jossa Paris Saint-Germain kaatoi sen dramaattisesti viime hetken maaleilla 2-1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.