Lähde: La Ligan sensaatiovahti herättänyt kiinnostusta – toistensa suurimmat viholliset taistelevat siirrosta

© Kuva: Getty Images

Aitor Fernández on ollut kuluvalla kaudella yksi La Ligan parhaista maalivahdeista.

Levantea edustavalla 28-vuotiaalla Fernándezilla on koko sarjan toiseksi paras torjuntaprosentti. Fernándezin edellä on ainoastaan Athleticin Unai Simón. Fernández kohtaa keskimäärin selvästi eniten laukauksia ottelua kohden kaikista La Liga -maalivahdeista.

Espanjalaislehdissä on jopa väläytelty mahdollisuutta, että joko Fernández tai Simón olisi ollut mukana Espanjan EM-kisajoukkueessa kauden jälkeen, mutta EM-lopputurnaus siirrettiin pelattavaksi kesällä 2021 koronaviruspandemian seurauksena.

Sevillalaislehti Estadio Deportivon mukaan Sevilla ja Betis ovat kiinnostuneet Fernándezista. Kaupungin kummatkin seurat taistelevat siten samasta maalivahdista. Niin Sevilla kuin Betis tarvitsevat lähtökohtaisesti ensi kaudelle uudet maalivahdit. Sevilla on osoittanut kiinnostusta myös Alavésin Fernando Pachecoa kohtaan.

Lähteen mukaan Fernández olisi avoin idealle siirrosta astetta suurempiin ympyröihin, vaikka vahti onkin onnellinen Levantessa ja allekirjoitti seuran kanssa hiljattain uuden jatkosopimuksen.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.