Manchester United -ikoni paljasti: Hylkäsi aikoinaan Barcelonan tarjouksen – ”He ottivat minuun yhteyttä”

© Kuva: Getty Images

Pelaajauransa viitisen vuotta sitten päättänyt Rio Ferdinand muistetaan etenkin Manchester Unitedista.

Ferdinand edusti Manchester Unitedia 12 vuoden ajan ja voitti seurassa muun muassa kuudesti Valioliigan mestaruuden ja kertaalleen Mestarien liigan.

41-vuotias Ferdinand paljasti BT Sportin haastattelussa hylänneensä aikoinaan Barcelonan tarjouksen. Ferdinand kertoi Barcelonan kiinnostuneen hänestä keväällä 2008. Manchester United pudotti samaisena keväänä Barcelonan Mestarien liigan välierissä ja voitti lopulta finaalissa Chelsean.

– Siirto oli lähellä. He ottivat minuun yhteyttä ja puhuivat agenttini kanssa. Puhuin Frank Rijkaardin kanssa (Barcelonan silloinen päävalmentaja). En tarkalleen siitä asiasta, mutta hän kertoi minulle omat ajatuksensa. Puhuimme Mestarien liigan välierien avausosan jälkeen Camp Noulla, Ferdinand muisteli.

– Sanoin aina halunneeni pelata ulkomailla. Ainoa asia, joka esti sen oli se, että minun olisi pitänyt löytää tarpeeksi menestyksekäs seura ja löysin sen Manchesterista. Poistumiseni sieltä oli käytännössä mahdotonta. Voitimme Barcelonan silloin välierissä ja lopulta voitimme Mestarien liigan. Miksi olisin jättänyt mestarin ja siirtynyt Barcelonaan, joka oli silloin murroksessa, Ferdinand kysäisi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!