Atléticon ennätyshankinnalla hieno alkukausi – nyt ehdolla Mestarien liigan viikon pelaajaksi

© Kuva: Getty Images

Portugalilaisnuorukainen João Félix hankittiin Atlético Madridiin kesällä 2019 muhkealla seuran uudella siirtoennätyksellä 126 miljoonalla eurolla. Debyyttikausi jätti monien mielestä ehkä vähän toivomisen varaa, mutta kauden 2020-2021 marraskuussa 21 vuotta täyttävä João Félix on aloittanut räjähtävästi.

João Félix on tehnyt kauden seitsemässä ottelussaan kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä. Varsinainen tähtihetki koitti tiistaina, kun hän teki kaksi tärkeää maalia Red Bull Salzburgin verkkoon Atléticon noustua pelin lopussa 3-2-voittoon. Salzburg johti peliä jo 2-1 ja Atléticon asema lohkossa näytti jo hyvin tukalalta, mutta sitten portugalilaisen maalit toivat tärkeää helpotusta.

Viime kausi toi João Félixin tilastoihin 36 ottelussa yhdeksän maalia ja kolme maalisyöttöä. Alkukauden perusteella nuo lukemat ovat tällä kaudella vahvasti uhattuna.

Hienon Mestarien liiga -ottelun jälkeen UEFA asetti João Félixin ehdolle Mestarien liigan viikon pelaajaksi. Kaikki ehdokkaat ovat tällä kertaa hyökkääjiä. João Félix kilpailee tittelistä Atalantan Duvan Zapatan, Manchester Unitedin Marcus Rashfordin ja PSG:n Moise Keanin kanssa.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)