Sport: Barcelona kieltäytyi Ansu Fatista tehdystä 150 miljoonan euron tarjouksesta

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti Sport paljastaa, että Manchester United ja Ansu Fatin agentti Jorge Mendes olivat jo alustavasti sopineet Fatin mahdollisesta siirtosummasta, jos Fati olisi viime kesänä siirtynyt Barcelonasta Manchesteriin.

United ja Mendes keskustelivat 150 miljoonan euron siirtokorvauksesta. Asiasta oli tietysti myös sovittava Barcelonan kanssa, ja tällöin tie nousikin pystyyn: Barcelona tyrmäsi ajatuksen Fatin siirrosta.

Barcelonan seurajohto on useaan otteeseen ilmoittanut, että Fatia ei myydä mistään hinnasta. Katalonialaiset pitävät 18-vuotiasta teinitähteään seuran tulevaisuuden kasvoina.

Fatilla ja Barcelonalla on tällä hetkellä sopimus kesään 2022 saakka. Jatkosopimuksen on kerrottu olevan seuran ykkösprioriteetti, ja yhteistyön jatkuminen on molempien intresseissä. Neuvotteluja viivästyttävät kuitenkin Barcelonan puheenjohtajavaalit, jotka ovat vasta tammikuussa.

Espanjan maajoukkueen valinnut Fati on kuitenkin sivussa pelikentiltä kevääseen asti, sillä hän joutui polvioperaatioon. Fati on tehnyt tällä kaudella seitsemässä La Ligan ottelussa neljä maalia. Mestarien liigassa hän on osunut kerran kolmeen peliin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.