Yli sadan maaottelun konkari haaveilee paluusta Espanjan joukkueeseen: ”Olen tarpeeksi hyvä”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaista AS Monacoa edustava keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas sanoo olevansa yhä Espanjan maajoukkueen käytettävissä.

Fàbregas, 32, on pelannut La Rojan paidassa 110 ottelua ja voittanut maailmanmestaruuden sekä kaksi EM-kultaa. Hänen viimeisimmästä maaottelustaan on kuitenkin aikaa jo yli kolme vuotta. Fàbregas pelasi viimeksi Espanjan joukkueessa kesän 2016 EM-kisoissa.

Itse hän kokee, että olisi yhä hyödyllinen pelaaja maajoukkueelle. Marca kysyi Fàbregasilta, haaveileeko hän paluusta La Rojaan ja pitääkö hän sitä mahdollisena.

– (Jesús) Navas ja (Santi) Cazorla ovat onnistuneet siinä.

– Minulle se on selkeää. Minä harjoittelen, pelaan ja olen tarpeeksi hyvä. En ole menettänyt mitään jalkapalloilijana lähes 800 ottelun jälkeen.

– Fyysisesti en ole samassa kunnossa kuin 20-vuotiaana, mutta minulla on todella, todella hyvä olo. Meitä mitataan GPS-laitteilla, ja olen keskivertoa parempi. On löydettävä tilaisuus ja hyödynnettävä se. En aio luovuttaa paluun suhteen.

Fàbregas on niittänyt menestystä Arsenalissa, Barcelonassa ja Chelseassa yli 15 vuotta kestäneellä ammattilaisurallaan, mutta hän on yhä motivoitunut. Lopettamista hän ei vielä pohdi.

– En aio heittää sitä hukkaan. Minun on todella hyvä olla, ja lukemani ovat yhä todella korkeat. Tulen jatkamaan niin kauan kuin minulla riittää intohimoa mennä joka aamu harjoituksiin, halua voittaa, halua olla paras jokaisessa ottelussa ja harjoituksessa. Niin kauan kuin kiukuttelen tappion takia…

– Aloitin todella nuorena ja olen pelannut monta ottelua, mutta mieleni on yhä eheä ja minulla on yhä nälkä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.