Nykyisin AS Monacoa edustava 31-vuotias keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas on pelannut urallaan monien huippupelaajien kanssa. Mies julkaisi Twitterissä ihanneavauskokoonpanon niistä pelaajista, joiden kanssaan hän on urallaan pelannut.

Fàbregas on edustanut Arsenalia, Barcelonaa sekä Chelseaa. Lisäksi mies on kuulunut tietysti Espanjan A-maajoukkueen vakiokalustoon. Siinä onkin jo melkoinen määrä huippupelaajia, joista valita 11 parasta.

Maaliin mies valitsi FC Portoa nykyisin edustavan, mutta pitkän uran myös Real Madridissa ja Espanjan maajoukkueessa tehneen Iker Casillasin. Puolustuslinja muodostui pääosin Barcelonan pelaajista: Daniel Alves, Gerard Piqué, John Terry (Chelsea) sekä Jordi Alba. Fàbregas myös harmitteli, ettei saanut entistä Barcelona-kapteenia Carles Puyolia mahtumaan mukaan.

Keskikentän keskustaan Fàbregas valitsi Arsenalista tutun Patrick Vieiran sekä Andrés Iniestan. Vasemmalla laidalle valikoitui Lionel Messi ja oikealle Chelseasta tuttu Eden Hazard.

Hyökkäyksessä ovat Atléticoa nykyisin edustava Diego Costa sekä legendaarinen Thierry Henry. Korkealle Fàbregas arvostaa myös David Villaa, vaikka hän ei kokoonpanoon mahtunutkaan.

Cesc Fàbregas Soler

@cesc4official
I didn’t know they’d ask me this so I did it very quickly. Only players I played with. I feel Puyol & Villa should be there.

What are your thoughts?

No sabía q me preguntarían esto así q lo hice rápido. Puyol y Villa deberían estar pero tenía q variar.

Que opináis de este XI?