Espanyol, Sevilla ja Getafe pelasivat torstai-iltana ottelunsa Eurooppa-liigassa.

Alkuillan kamppailussa Espanyol haki täyden pistepotin Unkarista voitettuaan Ludogoretsin lopulta maalein 1-0.

Víctor Campuzano iski ottelun ainoan maalin jo 13. minuutilla. Espanyol johtaa Eurooppa-liigan lohkoaan kolmen kierroksen jälkeen pisteen erolla Ludogoretsiin.

Illan otteluissa Sevilla voitti kotonaan Dudelangen 3-0 ja jatkaa lohkonsa kärkipaikalla. El Mudo Vázquez teki toisella jaksolla kaksi maalia ja Munir El Haddadi viimeisteli loppulukemat noin vartti ennen päätösvihellystä.

Madridin esikaupunkialueella Getafessa José Bordalásin miehistö koki Eurooppa-liiga -taipaleensa avaustappion hävittyään Coliseumilla Baselille luvuin 0-1.

Basel teki voittomaalinsa jo 18. minuutilla, kun Getafen ehdoton ykköstoppari Djené Dakoman liukastui alimpana miehenä ja Basel rokotti välittömästi topparin virheen seurauksena. Getafe on lohkossa toisena pisteen Baselia perässä.