Espanja marssi murskaavalla tavalla EM-kisoihin – Romania jäi tylysti jyrän alle

© Kuva: Getty Images

F-lohkon voiton jo aiemmin varmistanut Espanja päätti EM-karsinnat tylyllä tavalla, kun Romania jäi Wanda Metropolitanolla pelatussa ottelussa jyrän alle maalein 5-0.

Espanja aloitti maalinteon jo kahdeksan minuutin pelin jälkeen, kun vahvaa kautta pelaava Fabián Ruiz onnistui maalinteossa. Toisen kerran pallo löysi tiensä Romanian maaliin reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Gerard Moreno osui maalipuiden väliin.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin lopulta vielä myös kaksi lisäosumaa, kun Moreno onnistui toistamiseen maalinteossa 43. minuutin kohdalla. Puoliajalle lähdettiin lopulta 4-0-lukemista, kun juuri ennen taukoa Adrian Rus teki oman maalin.

Myös toisella puoliajalla Espanja loi tukun vaarallisia maalipaikkoja, mutta onnistui enää kertaalleen maalinteossa lisäajalla, kun Mikel Oyarzabal iski viimeisin naulan Romanian arkkuun.

Espanja voitti F-lohkossa kymmenestä ottelustaan kahdeksan ja kaksi kamppailua päättyi tasapeliin. Espanja teki myös peräti 31 maalia ja päästi omiinsa vain viisi osumaa.

Toisena joukkueena lohkosta EM-kisoihin eteni Ruotsi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.