Sport: PSG:ltä apua Barcelonan taloushuoliin? – Puolustaja kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Barcelonan jo entuudestaan kehno taloustilanne on vain pahentunut huomattavasti koronapandemian myötä. Uusiin hankintoihin on heikonlaisesti varaa, kun tulovirta on hiljentynyt ja velkataakka kasvaa. Niinpä Barcelona toivoo voivansa myydä lähiaikoina tarpeettomiksi jääviä pelaajiaan, jotta hankintojakin voitaisiin tehdä.

Sport kertoo nyt, että pientä apua kassatilanteeseen on tulossa kiinnostavasti Paris Saint-Germainin suunnalta. PSG on kiinnostunut hankkimaan tulevana kesänä joukkueeseensa brasilialaisen laitapuolustaja Emersonin, joka ei ole edes pelannut otteluakaan Barcelonassa. PSG:n kerrotaan olevan valmis maksamaan Emersonista noin 25 miljoonaa euroa.

Emerson pelaa jo toista perättäistä kauttaan lainalla Real Betisissä. Barcelonan tilanne oikean laitapuolustajan paikalla on hyvä, sillä Sergiño Dest sopeutui nopeasti joukkueeseen ja Sergi Roberto on jo pitkäaikainen luottomies. Niinpä Emersonista ollaan valmiita luopumaan.

Koko siirtosummaa Barcelona ei kuitenkaan saisi itselleen, vaan Betisillä on oikeus tiettyyn prosenttiosuuteen mahdollisesta siirrosta. Joka tapauksessa Barcelonaa odottaisi luultavasti ainakin 10 miljoonan euron korvaus – pelaajasta, joka ei missään vaiheessa ole Blaugranassa pelannut.

Barcelona hankki Emersonin tammikuussa 2019 brasilialaisesta Atlético Mineirosta 12 miljoonalla eurolla, mutta tiedotti saman tien, että Emerson lainattaisiin kesästä 2019 alkaen kahdeksi vuodeksi Betisiin.

Real Betisissä 22-vuotias Emerson on kuulunut koko ajan luottopelaajiin. Tällä kaudella hän on pelannut 14 liiga- ja kaksi cup-ottelua. Kaikkiaan hän on tehnyt 53 pelaamassaan La Liga -ottelussa kolme maalia ja syöttänyt seitsemän.

Emerson on pelannut Brasilian paidassa myös yhden A-maaottelun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.