El Clásicoa koskeva päätös siirtyy maanantaille – ratkaisu voi johtaa muihinkin ohjelmamuutoksiin

© Kuva: Getty Images

Päätös ensi viikon lauantain El Clásicoa koskien siirtyy maanantaille. Espanjan jalkapalloliiton kilpailukomitea, Barcelona ja Real Madrid eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen ottelun ajankohdasta ja pelipaikasta.

Ottelu piti alun perin pelata Barcelonan kotona Camp Noulla, mutta Katalonian mielenosoitukset ovat pakottaneet La Ligan muutoksiin. Alun perin keskusteltiin pelin siirtämisestä Camp Noulta Real Madridin kotistadionille Santiago Bernabéulle, mutta tämä ei seuroille käynyt.

Sekä Barcelona että Real Madrid kannattavat ajatusta ottelun siirtämisestä myöhemmälle ajankohdalle. Molemmille mitä ilmeisimmin sopisi pelata El Clásico keskiviikkona 18. joulukuuta, mutta La Liga haluaa ottelun viikonlopulle, joten se on ehdottanut lauantaita 7. joulukuuta.

Jos peli siirtyy joulukuulle, on mahdollista, että Barcelonan ja Real Madridin pelit maanantaina 16. joulukuuta Mallorcaa ja Espanyolia vastaan joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan.

La Ligan presidentti Javier Tebas ei kuitenkaan pidä ajatuksesta, että El Clásico pelattaisiin 18. joulukuuta, koska tuolloin pelataan Copa del Reytä. Espanjan jalkapalloliiton kilpailukomitea on antanut osapuolille maanantaihin asti aikaa päästä kaikille sopivaan ratkaisuun.

Lähde: Marca