Ajaxin huippulupaus fanittaa Barcelonaa ja haluaa pelata Lionel Messin kanssa – huokuu itseluottamusta: ”Haluan olla maailman kallein laitapakki”

© Kuva: Getty Images

Ajaxissa pelaavaa laitapakkia Sergiño Destiä viedään huhuissa suurempiin seuroihin. Dest on 19-vuotias ja on jo debytoinut Yhdysvaltain maajoukkueessa.

Dest oli NOS Jeugdjournaalin haastattelussa, jossa hän kertoi kovista tavoitteistaan. Hän ei peitellyt itseluottamustaan. Dest kertoi ihailevansa La Ligasta tuttuja tähtiä.

− Haluan pelata Kylian Mbappén, Cristiano Ronaldon, Lionel Messin tai Neymarin kanssa. Aika näyttää, käykö tämä toteen, mutta se on hyvin mahdollista.

Dest on itse kertonut olevansa Barcelonan fani. Bayern Münchenin on kerrottu johtavan kisaa Destistä, mutta pelaaja itse ei omien sanojensa mukaan ole päätöstä tehnyt.

− On paljon huhuja. En ole päättänyt mitään sellaista, että menisin Bayern Müncheniin. En ole sanonut oikein mitään. Minusta ollaan kiinnostuneita eri seuroissa, mutten tiedä, jätänkö Ajaxia.

Destin kunnianhimo on niin suuri, että kun siirron aika lopulta koittaa, on hänellä yksi toive.

− Haluan olla maailman kallein laitapakki, sillä se osoittaa sen, että on yksi maailman parhaista. Haluan maksaa yli 50 miljoonaa euroa. Kenestäkään laitapakista ei ole maksettu yli sataa miljoonaa, Dest sanoi.

Lähde: ESPN


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.