Real Madrid saa vastaansa huipputehokkaan kärkiparin – vain Barcan huippuduo maaliahneempi

© Kuva: Getty Images

Real Madridin puolustus on pitänyt tällä kaudella hyvin. Se on päästänyt La Ligassa 10 maalia, joten vain Atlético Madrid ja Athletic Bilbao ovat puolustaneet paremmin (molemmilla 9 takaiskumaalia).

Lauantain sarjapelissään Realin puolustajat saavat kuitenkin vastaansa huipputehokkaan kärkiparin. Lucas Pérez ja Joselu ovat tehneet kahdestaan kauden otteluissa peräti 13 maalia. Osuus on hurja, kun heidän joukkueensa Alavés on tehnyt yhteensä vain 16.

Koko sarjan hyökkääjäkaksikoista ainoastaan Barcelonan superkaksikko Lionel Messi ja Luis Suárez on ollut Pérez-Joselua tehokkaampi. Messi ja Suárez ovat takoneet 15 maalia, Messi kahdeksan ja Suárez seitsemän. Villarrealin Gerard Moreno ja Toko Ekambi ovat pystyneet myös 13 maaliin.

Joselua ja Lucas Péreziä yhdistää se, että molemmat kävivät kokeilemassa onneaan Valioliigassa, mutta enemmän tai vähemmän kehnolla menestyksellä. Nyt Alavésissa elämä taas hymyilee.

– Englannissa minua ei arvostettu. Etsimme kesällä seuraa, jossa voisin tuntea taas samoin kuin muutama vuosi sitten Deportivossa. Onnistuimme, 31-vuotias Lucas totesi AS:lle.

– Ensimmäinen unelmani oli pelata kotikaupunkini joukkueessa. Toinen oli pelata Mestarien liigassa ja siinä onnistuin Arsenalissa. Kolmas unelmani on pelata Espanjan maajoukkueessa.

Ottelu Alavés-Real Madrid alkaa kello 14 Suomen aikaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.