Lionel Messin lähtö harmittaa Barcelonan uutta hyökkääjää: ”En ehtinyt edes tervehtiä häntä”

Koko Barcelonan joukkue suree varmasti Lionel Messin lähtöä. Argentiinalaistähti oli edustanut koko ammattilaisuransa ajan Barcelonaa, kunnes hän siirtyi tänä kesänä Paris Saint-Germainiin, kun talousvaikeuksissa rypevä Barça ei voinut rekisteröidä häntä La Ligan palkkakaton takia.

Messin entiset joukkuekaverit jäävät ikävöimään ystäväänsä ja legendaarista kapteeniaan, mutta myös Barcelonan uusia pelaajia harmittaa argentiinalaistaiturin lähtö seurasta. Yksi uusista pelaajista on hollantilaishyökkääjä Memphis Depay, joka hankittiin joukkueeseen hänen lähdettyä Lyonista.

Depay oli kesällä EM-kisoissa ja Messi Copa Américassa, joten heidän tiensä eivät kohdanneet, vaikka Depay varmasti ehti jo miettiä argentiinalaisen kanssa pelaamista.

– En päässyt edes tutustumaan häneen. Hän tuli harjoituskaudelle myöhään Copa Américan ja lomansa jälkeen, enkä päässyt edes tervehtimään häntä, kertoi Depay El Periodicolle.

Hollantilaistähden sopeutuminen on sujunut hyvin, ja hänet on otettu ilolla vastaan. Barcelonassa häntä odottivat jo Hollannin maajoukkueesta tuttu päävalmentaja Ronald Koeman sekä keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong. Barça-konkareista Gerard Piqué ja Jordi Alba ovat auttaneet uutta tulokasta.

– Tiedän, mitä Koeman haluaa minulta. Tiedän, mitä minun on tehtävä. Välillämme vallitsee yhteisymmärrys, ja se on todella tärkeää.

– Kaikki ovat olleet mukavia minulle ja tehneet tästä helppoa minulle. Piqué on auttanut minua paljon, koska hän puhuu hyvin englantia. Tulen hyvin toimeen myös Alban kanssa. Täällä on mukava olla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.