MD: Odotettu hankinta toteutumassa? – Memphis Depay etsii jo asuntoa Barcelonasta

© Kuva: Getty Images

Hollantilaishyökkääjä Memphis Depay on ollut Barcelona-huhuissa viime kesästä ja aina Oranjen entisen maajoukkuevalmentajan Ronald Koemanin Barcelonaan palkkaamisesta lähtien. Vielä viime vuonna Depaysta olisi pitänyt maksaa Lyonille siirtokorvaus, mutta nyt hän on saatavilla korvauksetta, sillä sopimus ranskalaisseuran kanssa umpeutuu ensi kuun lopussa.

Vaikka 27-vuotias Depay on tiettävästi saanut tarjouksia myös Juventuksesta, Internazionalesta ja Atlético Madridista, haluaa mies itse innokkaimmin juuri Barcelonaan. Tärkeä vaikutin on maajoukkueesta tuttu valmentaja.

Depayn kiinnostuksesta kielii parhaiten se, että Mundo Deportivon mukaan hän kävi jo viime keskiviikkona Barcelonassa etsimässä uutta kotia ensi kautta varten. Depayn seurueeseen kuului hänen perheenjäseniään ja ystäviään. Seurue katsasti useita eri taloja toivoen löytävänsä Depaylle mieluisan uuden kodin. Sen jälkeen he lensivät takaisin Lyoniin, varoen tarkkaan herättämästä huomiota.

Barcelonan sisäpiiristä kerrottiin Mundo Deportivolle, ettei Depayn kanssa olla ”vielä sovittu mistään”, mutta kaikki viittaa siihen, että neuvottelut ovat käynnissä. Depayn agentti kävi tiettävästi jo huhtikuun alussa Barcelonassa keskustelemassa sopimuksesta. Hän tapasi tuolloin Barcelonan pelaajahankinnoista vastaavan Mateu Alemanyn.

Depay on pelannut tällä kaudella Lyonissa kaikki 35 Ligue 1 -ottelua, useimmiten kapteenina. Niissä hän on tehnyt 19 maalia ja syöttänyt kymmenen. Hän on edustanut Lyonia tammikuusta 2017 lähtien, ja on pelannut joukkueessa pidempään kuin missään muussa seurassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.