Memphis Depaylta viesti Barcelonalle? – ”Haluamme pelata maailman TOP 3 -joukkueissa”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan on huhuttu pitkään havittelevan joukkueeseensa hollantilaishyökkääjä Memphis Depayta, joka on ollut Barcan valmentajaksi elokuussa palkatun Ronald Koemanin luottomiehiä maajoukkueessa. Depay ja Lyon vahvistivat aiemmin, että pelaaja jatkaa Ranskassa loppukauden, mutta kesällä tilanne on lähes varmasti toinen, sillä Depay pääsee siirtymään ilmaiseksi sopimuksen umpeutuessa kauden päätteeksi.

Depay kommentoi tulevaisuuttaan ranskalaiselle Canal +:lle. Lausunto ei ole välttämättä ihan suora vinkki Barcelonalle, mutta joka tapauksessa yli neljä vuotta Lyonissa pelannut Depay antaa ymmärtää, että hän mielii seuraavaksi astetta kirkkaampiin valoihin. Depay kommentoi samassa yhteydessä myös Houssem Aouarin tilannetta. 22-vuotiasta keskikenttäpelaajaa on huhuttu muun muassa Arsenaliin.

– Tiedämme pelaavamme hyvin suuressa seurassa, mutta haluamme mennä yhteen maailman TOP 3 -seuroista. Silloin tulette näkemään, että Houssem voi olla vielä kymmenen kertaa parempi. Ja minä myös, helmikuussa 27 vuotta täyttävä Depay latasi.

Lyonin johtaviin pelaajiin viime kausien aikana kuulunut Depay näyttää olevan hyvin suurella todennäköisyydellä vaihtamassa kesällä maisemaa. Kiinnostuneita seuroja voi ilmaantua lisääkin, mutta toistaiseksi Barcelona näyttää todennäköisimmältä osoitteelta. Ilmaissiirron mahdollisuus parantaa talousvaikeuksista kärsivän Barcelonan mahdollisuuksia selvästi.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.