Ousmane Dembélé jälleen Suomeen leikattavaksi – ensi kauden alku menee sivu suun

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Ranskan maajoukkueen laitahyökkääjä Ousmane Dembélé matkustaa jälleen Suomeen leikattavaksi. 24-vuotias Dembélé kärsi meneillään olevissa EM-kisoissa polven jännevamman, ja EM-turnaus jäi kesken.

Dembélén polvi leikataan maanantaina 28. kesäkuuta. Leikkauksen suorittaa Lasse Lempainen, joka operoi ranskalaisen polven myös helmikuussa 2020 Turussa.

Barcelona ei kertonut tiedotteessaan arviota siitä, kuinka pitkään Dembélén uskotaan olevan poissa kentiltä. Ranskalaislehti L’Équipe on puhunut ”useista kuukausista” ja Catalunya Radiossa esitettiin arvio, että Dembélé on sivussa ainakin kolme kuukautta.

Hyvin suurella todennäköisyydellä Ousmane Dembélé on siis sivussa kentiltä, kun kausi 2021-2022 alkaa. Hän ei siis pelanne myöskään Suomea vastaan MM-karsinnoissa 7.9. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa Dembélé nähtäneen taas pelihommissa syyskuun loppupuolella.

Barcelonalle Dembélén loukkaantuminen voi olla harmillista siksikin, että huhujen mukaan Dembélén arveltiin olevan yksi niistä pelaajista, joita Barcelona saattaisi kesän aikana myydä kunnollista siirtokorvausta vastaan. Dembélén nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022, joten siirtosumma olisi pitänyt yrittää saada tänä kesänä. Loukkaantuminen ja siitä toipuminen vesittää kuitenkin tämän spekulaation melko varmasti.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.