Barcelonalle loistavia uutisia – pitkään sivussa ollut laitahyökkääjä sai peliluvan: ”Hän voi pelata illalla”

© Kuva: Getty Images

Ousmane Dembélé on nähty edellisen kerran pelikentillä viime vuoden marraskuussa, jolloin ranskalaislaitahyökkääjä loukkasi takareittään.

23-vuotias Dembélé oli kuntoutumassa vammastaan, mutta loukkasi samaisen takareiden uudelleen tammi-helmikuun vaihteessa ja joutui leikkaukseen.

Dembélé operoitiin Suomessa helmikuun alussa, ja pelaaja on siitä lähtien joutunut kuntouttamaan toistamiseen samaa vammaa.

Dembélé palasi hiljattain Barcelonan edustusjoukkueen harjoituksiin. Dembélé sai torstaina joukkueen lääkäreiltä peliluvan ja matkusti Barcelonan kanssa Lissaboniin Mestarien liigan pudotuspeleihin. Dembélé saattaa jopa saada peliminuutteja perjantai-illan Bayern-ottelussa.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién otti kantaa Dembélén tilanteeseen lehdistötilaisuudessaan. Setién ei ole päässyt peluuttamaan Dembéléä vielä kertaakaan saavuttuaan seuraan vasta tammikuussa, jolloin ranskalainen oli jo loukkaantuneena.

– On suuri ilo saada Dembélé jo mukaan kokoonpanoon. Hän voi pelata illalla, jos ajattelemme sen olevan paras vaihtoehto. Hän on ollut melkein vuoden sivussa, mutta olemme innoissamme siitä, että hän voi osallistua peliin ja suoriutua hyvin.