MD: Juventus ja Barcelona lähestyneet Ousmane Dembélé -keskusteluissa

© Kuva: Getty Images

Barcelona neuvottelee tänä kesänä enemmänkin italialaisseurojen kanssa. Interin Lautaro Martínez on tiettävästi Barcelonan ykköskohde siirtomarkkinoilla, mutta myös Juventuksen kanssa on neuvoteltavaa.

Juventus on kiinnostunut Barcelonan keskikenttäpelaaja Arthurista, joskaan brasilialainen ei vaikuta innostuneelta Kataloniasta poistumaan. Lisäksi Juventuksessa harkitaan pitkäaikaisloukkaantuneen Ousmane Dembélén värväämistä.

Juventuksen laitalinkeistä Juan Cuadrado on 32-vuotias. Federico Bernardeschi on puolestaan lähtökuopissa, sillä hänelle ei Maurizio Sarrin papereissa ei ole kovin suurta roolia tarjolla. Bernardeschia viedään huhuissa Valioliigaan.

Barcelona haluaisi Juventuksesta Miralem Pjanicin. Koska Arthuria ei ole saatu helposti liitettyä osaksi kauppaa, ovat katseet kääntymässä 23-vuotiaaseen Dembéléen. Kyseeseen tulisi kuitenkin vain lainasopimus, sillä Juventus haluaa ensin nähdä, toipuuko Dembélé kunnolla vaikeasta reisivammastaan. Dembélén kerrotaan harkitsevan Juventuksen avaamaa mahdollisuutta vakavissaan.

Juventuksen urheilujohtaja Fabio Paraticin sanotaan pitävän ranskalaisesta kovasti. Lisäksi hänellä on erittäin hyvät välit Dembélén agentin Moussa Sissokon kanssa. Barcelonankin kerrotaan suhtautuvan Dembélén lainapestiin suopeasti.

Ousmane Dembélé siirtyi Barcelonaan kesällä 2017. Hän on kärsinyt kolmen vuoden aikana useista loukkaantumisista, ja myös miehen asennetta kentällä ja kentän ulkopuolella on arvosteltu.