MD: Barcelonan ja Juventuksen neuvotteluissa uusi käänne – pöydälle nostettu uusi iso nimi

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Juventuksen väliset pelaajaneuvottelut etenevät ja eivät etene.

Yksi asia lienee varma: Barca halua Miralem Pjanicin – ja ilmeisesti Pjanic haluaa Barcaan. Ongelma: Barcelonalla ei ole rahaa, joten kyseeseen tulee vain pelaajavaihto. Juventus haluaa Arthurin, josta Barca olisi ilmeisen valmis luopumaan. Sitten tullaan ongelmaan: Arthur ei halua lähteä Barcelonasta.

Juve tiettävästi edelleen yrittää taivutella Arthuria siirtymään, mutta toistaiseksi pelaajan kanta on ollut tiukka. Nyt näyttäisi siltä, että Pjanic-siirron toteutumiseen vaaditaan jonkun muun kuin Arthurin siirtymistä Torinoon.

Mundo Deportivon tuoreet tiedot kertovat, että tuo joku toinen voisi olla Ousmane Dembélé. Lehden mukaan Juve on esittänyt kiinnostuksensa ranskalaishyökkääjää kohtaan. Tähänkin tosin liittyy ongelma: Dembélén loukkaantumisherkkyys.

MD kertoo, että Juventus olisi valmis liittämään Dembélén osaksi Pjanic-kauppaa, mutta että italialaisseura ei halua suin päin käyttää valtavaa rahasummaa Dembélén hankkimiseen. Siksi Juve haluaisi ottaa hyökkääjän ensin lainalle. Lainan päätteeksi sopimukseen sisältyisi osto-optio tai -velvoite, todennäköisemmin optio.

Barcelonan kannalta ajatus ei välttämättä ole ihan mahdoton, sillä hyökkääjistä on tulossa ylitarjontaa – etenkin jos Barca saa hankittua samaan aikaan meneillään olevissa neuvotteluissa Lautaro Martínezin.

Jo ennestään Barcelonan hyökkäusosastolta löytyvät nimet Lionel Messi, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Ansu Fati ja Martin Braithwaite.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién sinänsä haluaisi pitää Dembélén joukkueessa, sillä 23-vuotias ranskalainen tarjoaa sellaisia ominaisuuksia, joita muilta ei löydy. Esimerkiksi Dembélén spurtin ensimmäiset askeleet ovat käsittämättömän räjähtävät.

Dembélé saapui Barcelonaan Borussia Dortmundista 125 miljoonan euron kaupassa kesällä 2017. Vajaan kolmen vuoden aikana mies on kyennyt pelaamaan vain 74 ottelua. Tehoja on syntynyt 19 maalin ja 17 maalisyötön verran.

Dembélén sopimus Barcelonan kanssa ulottuu kesään 2022.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!