Lehti: Barcelonan seurapomo rauhoitteli epäonnista ja parjattua hyökkääjää – rooli ensi kauden joukkueessa taattu

© Kuva: Getty Images

Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu on rauhoitellut laitahyökkääjä Ousmane Dembéléä tämän tulevaisuudesta, kertoo L’Equipe.

Dembélé, 22, siirtyi Barcelonaan kesällä 2017 saksalaisesta Borussia Dortmundista 125 miljoonan euron korvausta vastaan, mutta hänen aikansa Espanjassa on ollut valtava pettymys.

Ranskalaistaiturilta on jäänyt loukkaantumisten takia väliin jo 61 ottelua, minkä lisäksi hänellä on ollut ongelmia kentän ulkopuolella Barcelonaan sopeutumisessa ja ammattilaisurheilijan elämäntapojen kanssa.

Tuorein takaisku sattui tämän kuun alussa, kun Dembélé loukkasi takareittään, joka leikattiin viime tiistaina Turussa. Leikkauksen jälkeen kerrottiin, että häntä odottaa puolen vuoden tauko tositoimista.

L’Equipe kertoo Bartomeun soittaneen Dembélélle heti tiistaina vakuuttaakseen, että ranskalaisnuorukainen on yhä osa Barcelonan suunnitelmia. Bartomeu sanoi ranskalaislehden mukaan, että Dembéléllä on rooli Barcelonan ensi kauden hyökkäyksessä Lionel Messin ja Antoine Griezmannin rinnalla.

Barcelonan ja Dembélén sopimusta on jäljellä kaksi ja puoli vuotta.