L’Equipe: Näistä syistä Barcelonan Ousmane Dembélé ei halunnut olla osana Neymar-kauppaa

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan laitahyökkääjän Ousmane Dembélén huhuttiin pitkään olevan avainasemassa Neymar-saagassa. Spekulaatioiden mukaan Paris Saint-Germain olisi halunnut 22-vuotiaan ranskalaisen osaksi kauppaa. Tämä kuitenkin kaatui, sillä Dembélé itse kieltäytyi siirrosta.

Dembélé siirtyi Camp Noulla kesällä 2017 valtavalla 125 miljooan euron siirtokorvauksella. Hänellä on kuitenkin ollut suuria ongelmia uudessa seurassaan ja useat ovatkin ihmetelleet, miksi siirto kotimaan ykkösseuraan ei kiinnostanut häntä.

Nyt ranskalaismedia L’Equipe kertoo syyt pelaajan päätökseen. Suurimpana asiana painoi se, että Dembélé ei ole luovuttanut Barcelonassa onnistumisen suhteen vaan hän haluaa pysyä seurassa ja onnistua sen paidassa. Tähän mielipiteeseen ei olisi vaikuttanut edes Neymarin saapuminen seuraan, sillä Dembélé uskoo pystyvän tavoitteeseensa.

Toinen painava syy oli se, että Dembélén mielestä PSG ei ole tarpeeksi suuri seura hänelle. Pelaajan unelmana on Ballon d’Orin voittaminen uransa aikana ja tämän hän uskoo olevan paljon todennäköisempää Barcelonassa.

Dembélén sopimus Barcelonan kanssa on voimassa kesään 2022 asti.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.