MD: Barcelonan ja Juventuksen väliset keskustelut jatkuvat – saako Barca nyt pelaajan, jonka se jo viime kesänä yritti ostaa?

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Juventus jatkavat keskusteluja mahdollisesta pelaajavaihdosta. Asiasta kertoo Mundo Deportivo.

Pelaajavaihdoista puhutaan, koska koronaviruspandemian aiheuttamat rajoitustoimet kurittavat tällä hetkellä ja tulevina kuukausina myös suurseurojen taloutta. Kalliisiin pelaajahankintoihin on varaa vain harvoilla, jolloin vaihtokaupat voivat olla järkevämpi vaihtoehto.

Uutisoimme aiemmin, että Barca ja Juventus puuhaisivat keskikenttäpelaajien vaihtoa, jossa Arthur siirtyisi Italiaan ja Miralem Pjanic Kataloniaan. Tässä vaiheessa ei tiedetä, onko juuri tämä vaihtokauppa sellainen, jota molemmat seurat haluavat edistää, mutta ilmeisesti keskustelut joka tapauksessa jatkuvat.

MD:n mukaan Arthur on se pelaaja, jonka Juve haluaa Barcelonasta. Barcassa taas pohditaan, kuka Juventuksen pelaajista olisi järkevin hankinta Arthuria vastaan. Pöydällä ovat nimet Pjanic, Federico Bernardeschi, Rodrigo Bentancur ja… Matthijs de Ligt.

Nelikosta de Ligt on pelaaja, jonka Barcelona yritti ostaa Ajaxista viime kesänä. Vasta 20-vuotias hollantilainen valitsi Juventuksen – tiettävästi ennen kaikkea peliajan mutta jossain määrin myös rahan vuoksi. Lopulta de Ligt siirtyi Torinoon jättimäisessä 85,5 miljoonan euron kaupassa.

Peliaikaa on Italiassa tullut, joskin de Ligt on joutunut myös istumaan penkillä. MD:n tietojen mukaan suunnitteilla on alusta asti ollut, että de Ligt siirtyisi jossain vaiheessa Barcelonaan, mutta vielä tänä kesänä sen ei pitänyt tapahtua. Nyt de Ligt kuitenkin lehden mukaan seuraa tarkalla korvalla Barcelonan ja Juventuksen välisiä keskusteluja.

Barcelonassa de Ligt nähdään pitkäaikaisena Gerard Piquén seuraajana oikean topparin tontilla. Piquéllä on ikää jo 33 vuotta, ja hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.