COPE: Marc Cucurellalle sataa tarjouksia – Barcelona saattaa sittenkin ostaa pelaajan takaisin yhdellä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Marc Cucurella on haluttu mies.

Alun perin vasen pakki on pelannut kuluvan kauden lainalla Getafessa. José Bordalásin alaisuudessa Cucurella on noussut pelaamaan vasempana keskikenttäpelaajana. Kehitys on ollut huimaa, mikä on saanut monen seuran kolkuttamaan Cucurellan oveen.

Getafe on jo ilmoittanut käyttävänsä kuuden miljoonan euron osto-option. Lehtitiedot taas ovat aiemmin kertoneet, ettei Barceona aio käyttää 15 miljoonan euron vastaoptiotaan. Sen sijaan Barca saa 40 prosenttia siirtosummasta Cucurellan mahdollisesta seuraavasta siirrosta.

Nyt näyttäisi siltä, että tuo seuraava siirto voi toteutua hyvinkin nopeasti. COPE:n toimittaja Gemma Santos kertoo, että Napoli ja AS Roma ovat ottaneet jo useamman kerran yhteyttä Cucurellan edustajiin. Cucurellan leiri on Santosin mukaan keskustellut myös Bayer Leverkusenin kanssa.

Santosin tiedot kertovat, että jopa Barcelona miettii edelleen Cucurellan ostamista. Muille hinta olisi 25 miljoonaa euroa, mutta Barcelonalle tuon aiemmin mainitun 40 prosentin sopimuskiemuran vuoksi vain 15 miljoonaa.

Barcelonan tuumaukseen liittyy kuitenkin ehto. Cucurellan ostamista mietitään vain, jos Júnior Firpo myydään. 23-vuotias Firpo hankittiin Real Betisistä 18 miljoonalla eurolla viime kesänä. Hän on saanut tällä kaudella vastuuta 17 ottelussa, muttei ole toistaiseksi erityisemmin vakuuttanut. Barcan selkeä ykkösvaihtoehto vasemmaksi pakiksi on edelleen Jordi Alba.

Getafelle tilanne on joka tapauksessa suosiollinen. Cucurellasta tulee kuuden miljoonan euron hankintahinnan myötä seuran kaikkien aikojen kolmanneksi kallein hankinta (jaettu kolmas sija). Siihen hintaan Getafe saa joko erinomaisen vasemman laidan pelaajan tai sitten seura tekee isot rahat Cucurellan myymisellä. Tällä hetkellä Getafen ennätysmyynti on kymmenen miljoonaa euroa. Siihe hintaan seurasta lähtivät aikoinaan Roberto Soldado (Valencia) ja Pedro León (Real Madrid).


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!