Getafen pelaaja selvensi, mitä sanoi kesken Real Madrid -ottelun – kiisti syytökset apinahuudosta: ”Pidä v***u turpasi kiinni”

© Kuva: Getty Images

Getafen ja Real Madridin välisessä kamppailussa nähtiin lauantaina kuumia tunteita nostattanut tilanne Marc Cucurellan ja vierasjoukkueen Éder Militãon välillä.

Pelin 51. minuutilla Cucurella potkaisi pallon kohti maalia, ja peliväline osui Militãon käteen. Cucurella protestoi tilannetta erotuomari Munuera Monterolle, joka ei kuitenkaan reagoinut tapahtuneeseen. Sen jälkeen Cucurella ja Militão ottivat yhteen. Molemmat ilmaisivat mielipiteensä asiasta.

Espanjalaislehti AS:n mukaan jotkut tv-kuvaa tarkkailleet tahot olettivat Cucurellan haukkuneen Militãoa apinaksi. Näin ei kuitenkaan espanjalaispuolustaja Cucurellan, 21, mukaan käynyt.

Pian ottelun jälkeen Cucurella kommentoi asiaa Twitterissä ja selvensi, mitä sanoi Militãolle.

– Haluaisin selventää, etten missään vaiheessa loukannut tai vähätellyt Militãoa. Sanoin ainoastaan: ”Pidä v***u turpasi kiinni”. Haluan pyytää anteeksi, jos olen loukannut jotakuta sen takia. Tämä on ainoa lausunto, jonka annan tästä asiasta. Kiitos, Cucurella kirjoitti.

Real Madrid voitti ottelun 3-0-lukemin kaksi maalia viimeistelleen topparinsa Raphaël Varanen johdolla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.