Hernán Crespon mielestä Lionel Messin olisi pitänyt luottaa agenttiin: ”Tuollaisissa tilanteissa tarvitaan ammattilaista”

© Kuva: Getty Images

Entinen argentiinalainen huippuhyökkääjä Hernán Crespo on sitä mieltä, että hänen maanmiehensä Lionel Messi olisi voinut saada Barcelonan kanssa käymästään kiistasta haluamansa lopputuloksen.

Crespon näkemyksen mukaan Messin olisi pitänyt luottaa ulkopuoliseen apuun. Crespo kommentoi TyC Sportsille, että Messi olisi saattanut päästä lähtemään Barcelonasta, jos hän olisi käyttänyt neuvotteluissa isänsä Jorge Messin sijaan pelaaja-agenttia.

− Hän ei voi olla olematta samalla isä, ja tuollaisissa tilanteissa tarvitaan ammattilaista, Crespo sanoi.

Nyt Messi jatkaa vielä sopimuksensa viimeisen kauden Barcelonassa ennen kuin voi lähteä katalonialaisseurasta. Supertähden perhe on rakentanut elämänsä Barcelonaan, joten Messin jääminen tulevaksi kaudeksi sisälsi hänen kannaltaan myös hyviä puolia.

− Siinä tilanteessa (neuvottelussa) ei puhu agentti, vaan isä. Agentti ei miettisi tuossa paikassa perheen tunteita, Crespo totesi.

Crespo itse luotti urallaan agenttien apuun.

− En halua vähätellä hänen isäänsä, mutta tällä ei ole samanlaista taustaa kuin agenteilla. Kun puhutaan seurajohtajista, sopimuksista ja rahasta, tarvitaan agentti, joka osaa toimia näiden asioiden parissa, Crespo pohti.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.