Barcelonan 28-vuotias keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho ei ole pelannut vielä vuoden 2021 puolella lainkaan. Hän sai polvivamman 29.12. pelatussa Eibar-ottelussa ja on ollut siitä lähtien sivussa.

Coutinhon vasemman polven kierukkavamma on parantunut paljon toivottua hitaammin. Niinpä hän päätti yhdessä Barcelonan lääkärien kanssa matkustaa maanantaina kotimaahansa Brasiliaan tutkituttamaan polveaan paikallisilla lääkäreillä, joihin hänellä on täysi luotto.

– Edustusjoukkueen pelaaja Philippe Coutinho matkustaa tänään Brasiliaan lääkärintarkastusta ja vasemman polvensa ulkokierukkavamman hoitoa varten, Barcelonan tiedotteessa todettiin.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
❗ COMUNICADO MÉDICO | @Phil_Coutinho

▶ El jugador viaja a Brasil para hacerse una evaluación médica y tratamiento de su lesión en el menisco externo de la rodilla izquierda

ℹ barca.link/qCc450EbD4S

Coutinho kävi jo viime viikolla Qatarissa tutkituttamassa polveaan lääkäri Pieter D’Hooghella. Samalla polvesta poistettiin kysta, josta valunut neste aiheutti polven tulehtumisen. Koska ongelma ei kuitenkaan kokonaan poistunut, päätti Coutinho matkustaa seuraavaksi Brasiliaan.

Alun perin Coutinhon arveltiin olevan sivussa kolmisen kuukautta, joten hänen toivottiin palaavan kentille ajoissa 10.4. pelattavaan kauden viimeiseen El Clásicoon mennessä. Pelaaminen tuossa ottelussa on kuitenkin kokonaan pois suljettu, ja koko loppukausi on tällä hetkellä hämärän peitossa.

Coutinho on pelannut tällä kaudella La Ligassa ja Mestarien liigassa yhteensä 14 ottelua. Näissä hän on tehnyt kolme ja syöttänyt kaksi maalia. Yhteensä Coutinho on tehnyt Barcelonalle 24 maalia 90 ottelussa.

Lähde: AS