Agentti paljasti Ronald Koemanin soittaneen Philippe Coutinholle UCL-finaalin jälkeen: ”Hän on iso osa ensi kauden suunnitelmia”

© Kuva: Getty Images

Philippe Coutinhon viime kausi ei ollut välttämättä ihan sellainen, millaiseksi brassipelaaja tulevat vuotensa Barcelonassa kuvitteli siirtyessään Kataloniaan Liverpoolista kesällä 2018.

Peräti 160 miljoonan euron siirtosummalla Englannin kentät Espanjan viheriöihin vaihtanut keskikenttämies epäonnistui avauskaudellaan Barcelonassa, mikä johti siihen, että Barcelona lainasi Coutinhon Bayern Müncheniin viime kaudeksi.

Coutinho, 28, voitti Bayernin kanssa triplan, kun müncheniläisseura juhli Bundesliigan, Saksan cupin ja Mestarien liigan voittoa. Viimeisimpänä mainitussa kilpailussa kaatui muun muassa Barcelona, jota vastaan Coutinho onnistui maalinteossa.

Bayern-lainadiili sisälsi osto-option, jota saksalaisseura ei käyttänyt. Coutinholla on Barcelonan kanssa sopimus kesään 2023 saakka, joten brassi palaa katalonialaisseuraan alkavaksi kaudeksi.

Coutinho palasi viime viikolla Barcelonan harjoituksiin neljä päivää etuajassa. Espanjalainen Sport raportoi, että Coutinho haluaa osoittaa Barcelonan uudelle päävalmentajalle Ronald Koemanille ansaitsevansa ison roolin Barcelonassa.

Nyt Coutinhon agentti Kia Joorabchian on kommentoinut Coutinhon tilannetta TalkSportille.

− Voiko Coutinho pysyä Barçassa? Kyllä. Koeman soitti hänelle heti seuraavana päivänä Bayernin Mestarien liigan voiton jälkeen ja kertoi, että hän (Coutinho) on iso osa ensi kauden suunnitelmia, ja että olisi hienoa, jos hän palaisi, Joorabchian paljasti.

Coutinho on pelannut La Ligassa urallaan 68 ottelua ja tehnyt niissä 18 maalia.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.