Barcelonan ennätyshankinta Philippe Coutinho olisi valmis jäämään Bayern Münchenin kirjoille vakituisella sopimuksella lainakautensa jälkeen.

Coutinho, 25, siirtyi Liverpoolista Camp Noulle peräti 145 miljoonalla eurolla tammikuussa 2018. Hänen Barcelona-uransa ei kuitenkaan lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin, minkä takia brassitaituri lähetettiin täksi kaudeksi lainalle Bayerniin.

Coutinho on valmistautunut jäämään Müncheniin pidemmäksikin aikaa. Hänen lainasopimukseensa sisältyy 120 miljoonan euron osto-optio, jonka Bayern voi käyttää kauden jälkeen. Jos pysyvää diiliä ei kuitenkaan toteuteta, Barcelona on AS:n mukaan varautunut lähettämään Coutinhon taas ensi kaudeksi muualle.

– Tunnen oloni hyvin kodikkaaksi. Suunnitelmani on pysyä täällä vuoden ajan ja keskityn nyt tähän hetkeen. Mutta jos kaikki osuu kohdilleen, rakastaisin jäädä [pidemmäksikin aikaa], Coutinho kerrotaan sanoneen Marcalle.

Tällä kaudella Coutinho on tehnyt kolme maalia ja antanut saman verran maalisyöttöjä 12 sarjaotteluun Bayernin paidassa.