Philippe Coutinho sai ristiriitaisen vastaanoton Camp Noulla eleensä jälkeen

© Kuva: Getty Images

Philippe Coutinho on ollut iso puheenaihe Barcelonassa tällä viikolla.

Barcelonan ennätyshankinta Coutinho, 26, täräytti tiistaina todella komean maalin Manchester Unitedin verkkoon Mestarien liigassa, jossa katalonialaiset etenivät välieriin yhteismaalein 4-0.

Osumansa jälkeen Coutinho pysähtyi paikalleen ja laittoi sormet korviinsa (katso artikkelikuva). Elettä on epäilty viestiksi kriitikoille, joita hänellä on – aiheestakin – riittänyt.

Coutinho on pelannut nyt Barcelonassa 70 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 21 osumaa ja antanut 11 maalisyöttöä. Brassitaiturilta odotetaan kuitenkin enemmän. Hän on aloittanut lähes puolet noista otteluista penkillä ja aloittamissaan otteluissa hän on tullut vaihtoon 21 kertaa.

Lauantaina Coutinho vaihdettiin kentälle 72. minuutilla, kun Barcelona voitti Real Sociedadin La Ligassa 2-1. Camp Noun kotiyleisö otti hänet ristiriitaisesti vastaan. Osa vihelsi, osa taputti.

Barcelonan voittomaalin iskenyt Jordi Alba sanoi ottelun jälkeen kuulleensa vain aplodeja ja päävalmentaja Ernesto Valverde ihmetteli jo ennen peliä, miten Coutinhon tiistaisesta tuuletuksesta on tullut niin iso kohu.

Coutinho puhui vaikeuksistaan Barcelonassa Da Solan haastattelussa ennen ottelua Sociedadia vastaan.

– Uskon, että kaikki tarvitsevat aikaa sopeutumiseen. Olen ollut täällä vuoden ja pari kuukautta, mutta olen aina ollut valmis oppimaan, kehittymään, kasvamaan ja todistamaan tasoni kentällä.

– Tämä kausi ei ole ollut paras mahdollinen, tai sanottakoon yksi parhaista, henkilökohtaisesta näkökulmasta. Mutta minä olen ollut halukas oppimaan, ja jokainen ottelu on uusi tilaisuus.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!