Real Madridin Thibaut Courtois pettyi tuomaritoimintaan ja muistutti oikeudenjakajan kohupelistä: ”Me kaikki tiedämme, missä hän tuomaroi viime viikolla”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois oli tyytymätön tuomaritoimintaan lauantain sarjaottelussa Villarrealia vastaan.

Madrid ja Villarreal poistuivat kumpikin pelistä pisteen rikkaampana maalittoman tasatuloksen myötä.

Courtois’n mukaan kotijoukkueelle olisi pitänyt viheltää vapaapotku tai pilkku avausjaksolla, kun Villarrealin Raúl Albiol kaatoi Nachon. Tuomaristo ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä.

Lauantain ottelun erotuomari Jesús Gil Manzano on saanut runsaasti kritiikkiä viikko sitten tuomitsemastaan pelistä Atlético Madridin ja Athletic Bilbaon välillä, jossa hän ajoi Atléticon João Félixin kentältä antaen hänelle kaksi keltaista korttia vain sekuntien sisällä. Ensimmäinen kortti tuli, kun Félixin käsi osui pallontavoittelutilanteessa vastustajan kasvoihin ja toinen siitä, kun hän protestoi varoitusta.

Courtois arveli, että Gil Manzanon saama palaute vaikutti oikeudenjakajan lauantaiseen suoritukseen.

– Kaikki sanoivat, että se oli virhe. En tiedä, tapahtuiko se aiemmin vai rangaistusalueella, sanoi Courtois ESPN:n mukaan.

– Me kaikki tiedämme, missä hän tuomaroi viime viikolla. Siitä on puhuttu paljon. Tänään hän halusi jättää asioita viheltämättä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei ollut yhtä ehdoton kuin Courtois, mutta hänkin arveli, että tuomarin pillin olisi pitänyt soida Nachon ja Albiolin välisessä tilanteessa.

– Minä en rehellisesti sanottuna nähnyt sitä, joten en voi sanoa mitään. En ole nähnyt siitä uusintaa.

– Luulen, että rangaistusalueen ulkopuolella tapahtui rike, mutta en nähnyt kontakia boksin sisällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.