Mestarien liigassa maalilta kesken pelin vaihdettu Thibaut Courtois tuskin pelaa viikonloppuna – avaako Alphonse Areola maalissa?

© Kuva: Getty Images

Real Madridin maalivahtitilanne on elänyt viime päivinä. ”Los Blancos” pelasi 2−2-tasapelin Mestarien liigassa Club Bruggea vastaan tiistaina. Päävalmentaja Zinédine Zidane vaihtoi kaksi maalia päästäneen Thibaut Courtois’n maalilta ottelun tauolla.

Belgialaisvahti ei ole harjoitellut normaalisti joukkueen kanssa ottelun jälkeen. Sen sijaan Courtois treenasi omatoimisesti Real Madridin harjoituskeskuksessa torstaina.

Viime aikoina heikoista esityksistä kritisoitu Courtois kärsinee jonkinlaisesta vammasta, mutta Real Madrid ei ole tiedottanut hänen terveydentilastaan. Real Madrid pelaa lauantaina La Ligassa Granadaa vastaan.

On hyvin todennäköistä, että Club Bruggea vastaan kentälle vaihdettu Alphonse Areola on Real Madridin avauskokoonpanossa viikonloppuna. Myös Castillan maalivahti Diego Altube harjoitteli ykkösjoukkueen kanssa torstaina Courtois’n ollessa sivussa.


Näin lunastat 50€ ilmaisvedon:

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto otteluun FC Inter vs KuPS.
  3. Veikkaa vedossa ottelun voittaja oikein ja saat 50€ ilmaisvedon.