Italialaismedia: Napoli yrittää tuplakaappausta Madridista

© Kuva: Getty Images

Napoli on kiinnostunut Atlético Madridin hyökkääjästä Diego Costasta, kertoo Gazzetta dello Sport.

Lehden mukaan Atléti on valmis kuuntelemaan tarjouksia Costasta, 31, vaikka päävalmentaja Diego Simeone kuuluu hyökkääjän ihailijoihin.

Costa palasi Atlético Madridiin tammikuussa 2018 Chelseasta vietettyään lontoolaisseurassa kolme ja puoli vuotta. Atléti maksoi hänestä tuolloin 66 miljoonaa euroa, 24 miljoonaa enemmän kuin Chelsea maksoi madridilaisille vuonna 2014.

Espanjan maajoukkuehyökkääjään otteet eivät ole kuitenkaan vastanneet odotuksia nykyisellä Madridin-pestillä. Costa on tehnyt 44 ottelussa yhteensä vain 12 maalia, ja hänen kuluva kautensa päättyi ennenaikaisesti jo huhtikuussa, kun hän sai kahdeksan ottelun pelikiellon tuomarin solvaamisesta ja tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta.

Corriere dello Sport taas kertoo, että Napolilla on kiikarissa toinenkin pelaaja Madridista. Lehden mukaan italialaisseura haluaa laitapuolustaja Theo Hernándezin Real Madridista.

Hernández, 21, siirtyi Real Madridiin kesällä 2017 Atlétista, mutta diiliä ovat seuranneet kaksi vaikeahkoaa kautta. Hän jäi vähälle peliajalle ensimmäisellä sesongillaan Los Blancosissa ja täksi kaudeksi hänet lainattiin Real Sociedadiin, jossa hän on kahdella edellisellä kierroksella jäänyt tyystin kokoonpanon ulkopuolelle.

Napolilla on etuna se, että Hernándezilla on sama agentti kuin laitahyökkääjä José Callejónilla, joka siirtyi seuraan vuonna 2013 Real Madridista.