Villarreal vahvisti huhutun hankinnan – toinen iso kala jo jonossa

© Kuva: Getty Images

Uuden valmentajansa Unai Emeryn kanssa ensi kaudella myös Eurooppa-liigaa pelaava Villarreal on tehnyt räväköitä peliliikkeitä siirtomarkkinoilla. Ensin se lainasi Real Madridista huippulupaavan japanilaispelaajan Takefusa Kubon, ja tänään haaviin ui odotetusti ranskalainen keskikenttäpelaaja Francis Coquelin.

29-vuotias Coquelin solmi Villarrealin kanssa nelivuotisen sopimuksen. Hänen siirtokorvauksensa oli tiettävästi varsin vaatimaton kahdeksan miljoonaa euroa. Summaa ei ole virallisesti vahvistettu.

Coquelin on uuttera keskikentän pohjapelaaja, jonka fysiikka kestää hyvin otteluruuhkia ja joka on erinomainen pallorosvo. Viimeiset kaksi ja puoli kautta hän on pelannut Valenciassa, joka maksoi hänestä tammikuussa 2018 siirtokorvauksena 14 miljoonaa euroa. 89 ottelussa Coquelin teki Valencialle yhden ja syötti kolme maalia. Ennen Valenciaa Coquelin on pelannut muun muassa Arsenalissa ja Freiburgissa.

Villarrealilta tullee lisääkin uutisia pian, sillä Valencian viime kauden kapteenin Dani Parejon kerrotaan olevan tänään seuran lääkärintarkastuksessa. 31-vuotias Parejo on pelannut Valenciassa yhdeksän perättäistä kautta. Hänen arvellaan saavan siirtyä Villarrealiin ilman siirtokorvausta, vaikka sopimus Valencian kanssa kattaakin vielä kaksi seuraavaa kautta.