Real Madrid eteni keskiviikkona Copa del Reyn viidennelle kierrokselle. Se kaatoi vieraskentällä kolmannella sarjatasolla Segunda B:ssä pelaavan Unionistas Salamancan lukemin 3-1.

Los Blancos siirtyi ottelussa johtoon 18. peliminuutilla Gareth Balen osumalla. Avausjaksolla ei enempää osumia nähty.

Kotijoukkue nousi tasoihin Álvaro Romero Morillon osumalla 57. minuutilla. Morillo tuli sisään vaihdosta, ja ehti olla kentällä ainoastaan kaksi minuuttia ennen kuin iski pallon verkkoon.

Vieraat siirtyivät ottelussa uudelleen johtoon viisi minuuttia Unionistasin tasoituksen jälkeen, kun kotijoukkueen Juan Góngora pisti pallon omaan maaliin. Brahim Díaz iski loppulukemat 1-3:een vielä kamppailun lisäajalla.