Katse tulevassa – Quique Setién haluaa nostaa nämä kaksi huippulupausta Barcelonan ykkösmiehistöön

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién on tiettävästi halukas nostamaan Pedrin ja Álex Colladon ensi kaudeksi katalonialaisseuran ykkösjoukkueeseen, Cadena SER uutisoi.

Setiénin kerrotaan olevan erityisen tyytyväinen Barcelona B:n riveissä pelaavan Colladon kehitykseen. Collado, 20, teki debyyttinsä Barcelonan ykkösjoukkueessa toukokuussa 2019. Tämän kauden ensimmäiset ykkösjoukkueminuuttinsa hän sai helmikuun sarjaottelussa Valenciaa vastaan.

Lähteen mukaan Barcelona on halukas antamaan Colladolle tilaisuuden osoittaa kykynsä ensi kesän preseason-kaudella. Laitahyökkääjä on tehnyt tällä kaudella viisi maalia 23 otteluun Barcelona B:n riveissä.

KATSO: Barcelonan nuorukaiselta mieletön soolomaali – puolustus kahville ja pallo kantapäällä verkkoon

17-vuotias Pedri pelaa sen sijaan lainalla Las Palmasin riveissä. Hänen ollaan odotettu palaavan Barcelona B:hen kuluvan kauden jälkeen. Setién haluaisi kuitenkin nähdä myös hänet ykkösjoukkueen riveissä.

Jos Pedri ei onnistu tekemään läpimurtoa Barcelonan ykkösmiehistöön, Setién saa päättää, tullaanko nuorukainen lainaamaan taas ensi kaudeksi muualle.

Ronaldo Araujo ja Riqui Puig tulevat sen sijaan säilymään Barcelona B:n riveissä, vaikka kumpikin ollaan nähty kauden aikana myös ykkösmiehistön mukana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.