Katso: Pallo upeasti maaliin keskiviivan takaa liukastumisesta huolimatta – ”Olen yrittänyt sitä jo vuosia”

© Kuva: Getty Images

Espanjan toisella sarjatasolla Segundassa nähtiin sunnuntaina erittäin upea maali. Osumasta vastasi Fuenlabradan senegalilainen keskikenttäpelaaja Pathé Ciss, joka pelaa seurassa toista kauttaan.

Pelattiin ottelun 48. minuuttia, kun Ciss sai pallon omalla kenttäpuoliskolla, reilussa 50 metrissä. Hän ei epäröinyt hetkeäkään, vaan näki vastustajajoukkue Cartageñan maalivahdin olleen ulkona maaliltaan. 27-vuotias Ciss lähetti matkaan loistavan laukauksen, joka painui verkkoon, vaikka Cissin tukijalka pettikin alta juuri ratkaisevalla hetkellä.

Osuman voi katsoa allaolevasta klipistä. Mikäli klippi ei näy, se löytyy myös tästä linkistä ajasta 0:34 alkaen.

– Olen yrittänyt sitä jo vuosien ajan, ja tänään se onnistui. Olen siitä hyvin onnellinen, hyväntuulinen Ciss naureskeli maalistaan Fuenlabradan Twitter-tilin haastattelussa.

Fuenlabrada siirtyi Cissin maalilla 2-0-johtoon, ja voitti pelin lopulta maalein 2-1. Kun Segundasta on joitain rästiotteluita lukuun ottamatta pelaamatta viisi kierrosta, on Fuenlabradalla vielä pieniä mahdollisuuksia mukaan nousukarsintoihin. Kuudentena oleva Girona on sijalla yhdeksän olevaa Fuenlabradaa kahdeksan pistettä edellä.

Jo lähes varma sarjanousija on Espanyol, joka johtaa sarjaa 14 pisteen erolla kolmantena olevaan Almeríaan. Näin Barcelonan derbyt ovat palaamassa La Ligaan vain yhden kauden tauon jälkeen.

Pullat ovat hyvin uunissa myös toisena olevalla Mallorcalla, jolla on Almeríaan kahdeksan pisteen etumatka. Almérian ohella nousukarsintoihin ovat tällä hetkellä menossa Leganés, Sporting Gijón ja Girona, mutta myös seitsemäntenä oleva Rayo Vallecano on erittäin tiukasti taistossa yhä mukana.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.